Arsene Wenger s squad är nu bekväm att stanna på toppen av grupp A, med Alexis Sanchez, Walcott och Alex Oxlade-Chamberlain alla poäng ett mål innan Mesut Ozil släpper ett hat-trick för att slutföra Arsenals seger.
Champions League News: Det är hemska nyheterna för Arsenal och Real Madrid fans. För närvarande började Gunners hota Los Blancos rekord.
Arsenal misslyckades med att passera genom US Monaco efter att ha vunnit 2-0 i Frankrike fotbollströjor barn i andra benet. Arsenals framgång blev eliminerat på grund av att man förlorade målen i aggregat 3-3. På så sätt var Gunners redan fem säsonger i rad på grund av de senaste 16 i European Champions League.
Arsenal startar sedan 'hotande' Real Madrid-posten. Arsenal Arsenal s rekord är närmade Arsenal alias rekord föll under de senaste 16 i denna tävling sex årstider i rad från 2004 till 2010 sedan.
Arsenal föll bakom två mål snabbt efter att värdarna Ludogorets Razgrad gjorde ajax tröja mål i minut 12 och 15 genom Jonathan Cafu och Claudiu Keseru. Men Gunners hämtar det på 20 minuter och 43 minuter genom Granit Xhaka och Olivier Giroud.
Arsenal verkar faktiskt mer dominerande hemma till Ludogorets och har spelat med högt tempo och begränsat värdförsvaret sedan första minuten men i stället vunnit motståndare första vinsten under de första 15 minuterna.

MelvinaOu maglie calcio FranklinG
WernerKee maglie del calcio BeverlyTr
LynellBht billiga fotbollstrjor JeanetteP
CandiceSt JeanetteP
AustinLay fotbollstrjor
FlortaWgk
_______________
Look into my blog maglia Napoli poco prezzo